Pakketten
Zie hieronder onze pakketten.

Wanneer kan ik mijn auto APK laten keuren?
Je kunt je wagen twee maanden voor het verstrijken van de vervaldatum APK laten keuren. Bij Budgetbanden ben je verzekerd van kwaliteit en transparantie. Onze technici repareren niets zonder jouw toestemming. Als er iets loos is, krijg je altijd vooraf een prijsopgave, inclusief de foto’s van onze bevindingen. Bij Budgetbanden vinden we het namelijk belangrijk om de klant zo goed mogelijk te informeren. Bij ons sta je achteraf dus nooit voor vervelende verrassingen!

Plan vandaag nog een afspraak voor je APK-keuring en wacht er niet te lang mee. Je riskeert namelijk een fikse boete als je APK-vervaldatum is verlopen en je auto nog niet is goedgekeurd. Verzekeraars keren op dat moment ook helemaal niets uit.

Combineer je APK-keuring met een beurt om nog meer geld te besparen. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn. Een APK-keuring bij Budgetbanden kost €39.95 euro.

Combineren met onderhoud
Omdat de APK-keuring maar een momentopname is, blijft de kans op pech altijd aanwezig. Veel van onze klanten kiezen er daarom voor om een APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Dit bespaart je tijd en geld, want je APK krijg je in dat geval met €10,- korting!

 

Terug naar boven